Försäljning av Spa-bad & Pooler

location Varberg - Halland

Din intresseanmälan har skickats

Annan handelHandel

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

2-10 st

Beskrivning av Försäljning av Spa-bad & Pooler

Kranbilar i Halland AB bedriver verksamhet inom försäljning av spa-bad, pooler och tillbehör från några av de största leverantörerna inom området. Utöver huvudverksamheten har Bolaget även en kranbil som kör på uppdrag av Mantum, (Lastbilscentralen i Varberg). Bolagets omsättning för 2021 uppgick till 11,5 Mkr med ett EBIT på ca 921 tkr.

Försäljningen sker via en fysisk butik, på 550 m2, som är belägen på Signalvägen 11 i Varberg. Idag består verksamheten till 84 % av försäljning av spa-bad, pooler samt tillbehör och 16 % åkeriverksamhet. Åkeriverksamheten består av en kranbil men en självgående chaufför som är en kvarleva från tidigare verksamhet, därav namnet Kranbilar i Halland AB.

Utöver försäljning av produkterna erbjuder Bolaget även service i form av leverans, lyft med kranbil, genomgång av kem, support och installation.

Bolaget har i dagsläget två heltidsanställda medarbetare samt extra personal vid högsäsong.

Bolagets geografiska marknad omfattar hela norra och mellersta Halland.

Expansionsmöjligheter finns genom att utöka marknadsföring via digitala kanaler samt större fokus på bearbetning av nya och befintliga kunder.

Katarina Bogardi

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Katarina Bogardi

  Liknande Företag till Salu

  Fråga Mäklaren

   Katarina Bogardi

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer