Fastighet och hotellrörelse centralt i Stockholms Län.

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2008

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

35 Mkr

Resultat

Vinst

Antal rum

20 st

Fastigheten ägs av verksamheten

Ja

Area

1270 m2

Beskrivning av Fastighet och hotellrörelse centralt i Stockholms Län.

Vi har fått den unika möjligheten att sälja denna mycket intressanta centralt belägna lägenhetshotellrörelse med egen fastighet.

Hotellrörelsen med idag 20+1 exklusiva lägenheter ligger i fastigheten. Hotellets mindre lägenheter är från 25 till 30 kvadratmeter och de större lägenheterna är 40 kvadratmeter stora. På bottenplan är de lite mindre lägenheterna placerade, och på plan 2, de större.

Fastigheten består av två byggnader med en total bruksarea på 1270 m2 (860 m2 + 410 m2), varav lägenheterna står fn. för cirka hälften av denna yta. Fastigheten har en extern hyresgäst.

Idag finns bygglov att bygga och inreda upp till maximalt 40 bostadslägenheter, varav 8 redan är klara, vilket skall ses som en stor extra potential. Efter år 2030 finns det dessutom möjlighet för ägaren till fastighet och hotellrörelsen att omvandla hotelllägenheterna till bostadsrätter om så önskas. Det skall ses som en extra potential i detta objekt.

Omsättningen har de senaste 5 åren varit i intervallet 2,5 – 6,0 Mkr med en prognos på cirka 4,0 mio. Rörelseresultatet har under samma period legat i intervallet 0 – 2,2 Mkr. De lägre värdena inträffade under Covid. Ägaren byggde då 8 lägenheter till hotellet, vilka togs i bruk 2023.

Fastighet och hotellrörelse säljs som en aktieöverlåtelse i vilken samtliga avtal mm. ingår. Vi arbetar med sekretessförbindelse i detta ärende.

OBS: Eventuella direktkontakter med anläggningen och anställda undanbedes. Alla kontakter går via bolagets utsedda företagsmäklare.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Mikael Dierks

TACTIC Företagsförmedling Stockholms län

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Mikael Dierks

   TACTIC Företagsförmedling Stockholms län

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer