Ernemarvikens Marincenter - Oskarshamn

location Oskarshamn - Kalmar

Din intresseanmälan har skickats

Marin verksamhetTjänsteföretagTransport & åkeriTjänsteföretagReparation & underhållTjänsteföretag

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Ernemarvikens Marincenter - Oskarshamn

Ernemarvikens Marincenter AB är ett komplett service‐ och reparationsvarv för yrkessjöfart och marin fritid. Som auktoriserad verkstad och återförsäljare för, Volvo Penta, Yanmar, Honda, ePropulsion elmotorer, Evinrude, Faster Aluminium, Boats, Cremo Boats och Pioner Boats utförs flera typer av service / reparationer och underhåll på så väl båtar som motorer oavsett material eller fabrikat.

Utöver ovan erbjuds förvaring av båtar och motorer året runt inomhus och även utomhus i inhägnat område samt båtlyft – sjösättning och upptagning där även stora lyft erbjuds.

Lokaler
Verkstaden är renoverad och utökad med plats för båtar upp till 43 ft. i varma lokaler. Här finns även plats för båtar upp till 66 ft. i hangar. Försäljning av reservdelar och andra marina produkter sker i företagets butik som också utgör kundmottagning.

Verksamheten säljs i första hand genom överlåtelse av aktierna i bolaget. Möjlighet finns för rätt köpare att även förvärva fastigheten i bolagsform.

Roger Eriksson

Exitpartner Östergötland

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Roger Eriksson

  Fråga Mäklaren

   Roger Eriksson

   Exitpartner Östergötland