Attraktiv Marina vid Vänern

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Motorer & MaskinerHandelMarin verksamhetTjänsteföretag

Omsättning

18 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Attraktiv Marina vid Vänern

Fullservice-marina med försäljning av nya och begagnade båtar, motorer och tillbehör från etablerade och välkända leverantörer. Bolaget utför även service och reparationer av båtar samt erbjuder vinterförvaring och båtförmedling. Den genomsnittliga omsättningen för de senaste åren har uppgått till ca 18 mkr med ett genomsnittligt EBIT på ca 400 tkr.

Kunderna består främst av båtintresserade privatpersoner i bolagets geografiska område men försäljning sker till hela Sverige via olika säljsajter.

Bolaget har även en egen webbutik där de säljer tillbehörsprodukter inom t.ex. ankring, rigg- och däckutrustning, marinelektronik och el, komfort och båtvård, säkerhet, vattensport och fritid samt styrning och motortillbehör.

I dagsläget har bolaget sju medarbetare med en hög kompetens och engagemang inom sina områden. Medarbetarna önskar arbeta kvar i verksamheten efter en överlåtelse.

Det finns goda möjligheter till expansion av både båtförsäljningen och tillbehörs-försäljningen. Genom en mer aktiv marknadsföring samt ett eventuellt utökat produktutbud finns möjligheter till större försäljnings och marknadsandelar.

Mer information gällande det aktuella bolaget erhålls efter signerad seketessförbindelse.

Kai Ström

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Kai Ström

  Fråga Mäklaren

   Kai Ström

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer