Egen godisbutik - Bli en del av godiskedjan - Kandyz!

location Stockholm, Västra Götaland, Karlskrona - Blekinge, Ronneby - Blekinge, Karlshamn - Blekinge, Luleå - Norrbotten - Norrland, Malmö - Skåne, Umeå - Västerbotten - Norrland, Skellefteå - Västerbotten - Norrland, Sundsvall - Västernorrland - Norrland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2016

Omsättning

0 Mkr

Beskrivning av Egen godisbutik - Bli en del av godiskedjan - Kandyz!

Har du länge drömt om en egen godisbutik? Vill du arbeta i en miljö med glada färger och känna doften av sött och salt? Gillar du försäljning och kundservice? - Möjligheten är här!

En Kandyzbutik är något utöver det vanliga. Ett besök hos Kandyz är en sann godisupplevelse med ett sortiment på upp till 1000 olika sorter lösgodis i stora fina butiker. I vissa butiker ingår även glasscafé med kulglass, mjukglass, milkshakes m.m. Flera butiker har också Delicato Outlet med bakverk till bra priser. Gott va?

Kandyz är en kedja där butikerna drivs av franchisetagare/egna företagare. Det finns över 35 butiker i Sverige, från Östersund i norr till Malmö i söder. Kedjan expanderar med flera butiker varje år.

Som franchisetagare får du tillgång till Kandyz välbeprövade affärskoncept, färdiga samarbetsavtal med leverantörer, affärssystem, utbildning, marknadsföring och löpande support. Kandyz stöttar och hjälper dig hela vägen och du har också kontakt med de andra franchisetagarna inom kedjan som delar med sig av kunskap och erfarenheter.

Vi söker dig som:

Vill arbeta i butik med uppgifter som att ta emot varor, fylla på godislådor, driva försäljning och ta hand om kunder på bästa sätt.
Har ledarförmåga och god social kompetens samt grundläggande ekonomiska och administrativa kunskaper.
Är driftig och företagsam med stabil ekonomi och har ett startkapital för att komma igång med butiken.
Erfarenhet från service- eller dagligvaruhandel är meriterande men ej ett krav.

Viktigast är din personlighet och att du förstår att avgörande för din framgång som egen företagare/franchisetagare är ditt engagemang, ditt driv och ditt kundfokus.

Ta chansen till denna unika möjlighet och bli en del av Kandyz! Skicka in din intresseanmälan redan idag! När du skickat in din intresseanmälan kontaktar vi dig för att berätta mer om franchise som företagsform och om franchise inom Kandyz.

Kandyz - En god affär!

SS

Sofie Sjöqvist

Partnerverket Sverige AB

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   SS

   Sofie Sjöqvist

   Partnerverket Sverige AB

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer