Cigarrummet - Stockholm

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Annan handelHandel

Grundat

1989

Omsättning

9 Mkr

Anställda

3 st

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Area

280 m2

Hyra

80000 kr/mån

Beskrivning av Cigarrummet - Stockholm

Cigarrummet är en exklusiv cigarrhandelsbutik i Stockholm, grundad 1989. Bolaget bedriver försäljning av cigarrer, pipor och piptobak från internationellt erkända tillverkare. I sortimentet ingår även en rad olika tillbehör och accessoarer som komplement till det breda utbudet.
 Handeln bedrivs i dag i en exklusiv butik på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm. Här möter kunden en välkomnande miljö som representerar allt det som hör till god tobakskultur.
Företagsnamnet klargör att butiken fokuserar på försäljning av cigarrer, men sortimentet består också av i sammanhanget kompletterande produkter som humidorer, pipor, piptobak, tändare och en rad andra tillbehör. Affärsidén bygger på att tillhandahålla tobaksprodukter och tillbehör av hög kvalitet från väletablerade leverantörer från hela världen.

Butiken sysselsätter två heltidsanställda personer plus extrapersonal löpande och vid försäljningstoppar. Butikschefen har varit anställd i företaget i 16 år och besitter en stor kunskap om både sortiment och verksamhetens drift. Nuvarande ägaren kan tänka sig att arbeta kvar i bolaget under en period för att överföra kunskap om marknad, butik och försäljning, om köparen så önskar.

Företaget är ett utmärkt förvärv för en köpare som avser att driva verksamheten vidare i sin nuvarande form, med en uppenbar tillväxtpotential i nya och existerande kunder

Tillgångar

Produkterna exponeras i inglasade montrar och cigarrerna visas i platsbyggda humidorer som håller en konstant luftfuktighet. Inredningen är smakfull med stilenliga möbler, golv och mattor. I köpet ingår sedvanlig kontorsutrustning.

Michael Gustavsson

Länia Stockholm

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Michael Gustavsson

  Fråga Mäklaren

   Michael Gustavsson

   Länia Stockholm

   Telefon: Visa nummer