Café med utmärkt läge och låg hyra (ID: 1484)

location Lilla Edet - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

CaféMat & dryck

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

165 m2

Hyra

6150 kr/mån

Platser inomhus

60 st

Platser utomhus

15 st

Beskrivning av Café med utmärkt läge och låg hyra (ID: 1484)

Nu finns en verksamhet till salu där ägaren har omvandlat en tom lokal till ett café med en total yta på 165 kvadratmeter, beläget i en utmärkt central position med stora skyltfönster och en charmig gammaldags platsbyggd inredning. Lokalen har också en funktionell ventilation med fläktkåpa samt praktiska golvbrunnar i tillredningsköket och övriga utrymmen.

Cafét har generösa öppettider mellan kl. 11-18 på vardagar, kl. 8-16 på lördagar och kl. 10-14 på söndagar vilket ger besökare en möjlighet att besöka lokalen när det passar dem bäst. Cafét erbjuder också en uteservering med 15 platser för dem som vill njuta av rätter och drycker utomhus.

Trots den höga kvaliteten och det utmärkta läget har lokalen en mycket överkomlig hyra på 6 150 kr per månad fram till mars 2024, som höjs till 14 000 kr per månad efter det. Cafét är också stolta över att inte ta ut någon moms på hyran, vilket gör det till en av de mest prisvärda platserna i området.

Cafét har för närvarande ingen heltidsanställda, men man har fem timanställda för att leverera högkvalitativ service till besökarna. Detta team av anställda är engagerade och hårt arbetande för att säkerställa att kunderna får en bra upplevelse på cafét.

Sammanfattningsvis är detta ett café med utmärkt läge och en charmig atmosfär, med generösa öppettider och rimliga hyreskostnader. Cafét är väl utrustat och har en dedikerad personal som arbetar hårt för att leverera högkvalitativ service till besökarna.

Pris: 500 000 kr +övertagande av leasingavtal.

Säljaren kan också tänka sig att arrendera/hyra ut verksamheten. Förutom de fasta kostnaderna (hyra, el, leasingavgifter om ca 10 000 kr exkl moms) vill ägaren ha 5 000 kr per månad.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer