Butikslokal med centralt A-läge (ID: 1573)

location Centrum - Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,15 Mkr

Area

126 m2

Hyra

27000 kr/mån

Beskrivning av Butikslokal med centralt A-läge (ID: 1573)

Investera i framtidens affärslokal i hjärtat av Göteborg! Denna fantastiska butiks- och kontorslokal är belägen på en av Göteborgs mest eftertraktade och expansiva gator. Med en hög genomströmning av kunder och områdets pågående utveckling, är detta en unik möjlighet för ambitiösa företagare. Centralt belägen i Göteborg, får du tillgång till en pulserande och dynamisk miljö som lockar både kunder och affärsmöjligheter. Denna moderna och fräscha lokal är inte bara idealisk för butiksverksamhet, utan kan även anpassas till kontorsändamål för att möta dina behov.

Med en total yta på 126 kvadratmeter fördelat på två våningar, inklusive en butiksarea på 50 kvadratmeter på markplan, erbjuder lokalen gott om utrymme för olika verksamheter. Förutom den konkurrenskraftiga hyran på cirka 27 000 kr exklusive moms per månad, ger möjligheten att hyra ut delar av lokalen en extra inkomstkälla och ökad säkerhet för din verksamhet.

Begärt pris: 150 000 kr.

Mer Information: För att få tillgång till ytterligare detaljer om denna spännande möjlighet, vänligen underteckna vårt sekretessavtal. Kontakta Mäklarjouren för att diskutera dina frågor och boka en visning. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot din framgångsrika investering!

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer