Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Klädbutik/Lokal-Stockholm

 • Kläder & AccessoarerButik
 • Plats: Stockholm
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Klädbutik/Lokal-Stockholm

Nu ger vi er tillfälle att överta en fint fungerande, inarbetad och välkänd klädbutik.

Belägen i anslutning till Lidingö Centrum finner ni denna verksamhet som under många år har bedrivits som en Outlet för ibland mindre, men ofta med välkända varumärken från länder som Italien, Tyskland och Frankrike.

Efter ca 30 år i branschen så känner nuvarande ägare att han vill trappa ned och därför erbjuds nu någon annan att bedriva denna rörelse/verksamhet vidare efter eget önskemål i denna väl utformade lokal.

Förutom ett bra varulager (säljes separat) så finns inventarier såsom larmbågar vid entré/utgång, klädeshästar, hyllsystem, kassabänk, kamerabevakning, många galgar och mycket annat som behövs för en sådan verksamhet. Vidare finns ett bra tilltaget kontor fullt utrustat med dator, skrivare (inkl. affischskrivare) samt ett flertal småapparater som man kan ha väl nytta av. Allt är betalat och ingår i köpet!

Nuvarande ägare överlämnar samtidigt denna utrustning och mer för att kunna etablera tillfälliga pop-up butiker om så önskas. Detta gjordes framgångsrikt runt om i Stockholm city under tidigare år och denna utrustning inkl. extra kassaregister med mera ingår! Bra tilltaget lagerutrymme finns möjlighet att överta i samband med detta.

Här kan man enkelt ta över en välkänd Outlet butik och driva den vidare som den är, alternativt komplettera med annat eller ändra koncept.

Outlet är redan idag populärt både utomlands och i Sverige och enligt branschkunniga i USA spås det bli en affärsform som bara kommer växa och bli starkare framöver. I dagsläget visar man en bra bruttovinst och efter lönekostnader går bolaget plus.

Missa inte detta tillfälle att överta en lokal där man har ett flertal olika möjligheter att etablera en bra rörelse eller driva denna vidare!

_______________________________

Känner du igen butiken, respektera att inte störa ägaren med dina frågor.

_________________________

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren
_________________
Objektsnummer: 80925

NMK Företagsmäklare

NMK Företagsmäklare
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från NMK Företagsmäklare

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/74138

  En sida av Corporate Classifieds AB