E-handel med egen produktlinje inom necessärer, väskor och accessoarer m.m

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Beskrivning av E-handel med egen produktlinje inom necessärer, väskor och accessoarer m.m

Är du redo att ta steget in i en värld av mode och design med ett företag som har stora möjligheter till tillväxt och utveckling? Vi erbjuder nu en sällsynt chans att antingen köpa ett helt företag eller gå in som delägare i ett etablerat e-handelsföretag specialiserat på egen designade och tillverkade väskor och necessärer.

Företagsöversikt:

• Unik produkt med registrerat varumärke: Vi erbjuder en produktlinje som är helt unik med sin egen unika design och tillverkning, vilket skiljer oss från konkurrenterna på marknaden.
• Tillverkning i Asien: Vår produktion sker i Asien där vi har etablerat starka band med tillverkare genom många års erfarenhet. Ägaren själv har en gedigen bakgrund inom design och produktion, vilket säkerställer hög kvalitet i varje produkt.
• Nyckelfärdig infrastruktur: Verksamheten har en fullt utvecklad och fungerande e-handelsplattform, lagerhantering, och logistik samt aktivt Instagramkonto med 3,000 följare. Allt är inställt för skalbarhet och tillväxt.
• Stark grund: Med ett fast fundament och en lojal kundbas är företaget väl positionerat för framtida tillväxt och expansion. Våra kunder är extremt nöjda och återkommande, vilket bevisar styrkan i vårt erbjudande och kundservice.
• Enorm utvecklingspotential: Det finns betydande utrymme för expansion både inom nuvarande marknader och genom att utforska nya samarbeten såväl i Sverige som Europa.

Möjlighet till delägarskap: För den som inte är intresserad av att ta över hela verksamheten erbjuder vi även möjligheten att gå in som delägare. Vi söker en partner som delar vår vision och har ambitionen att tillsammans med oss ta företaget till nästa nivå.

Är du vår nästa ägare eller partner? Om du är en entreprenör med passion för design, produktion och e-handel, och letar efter en verksamhet med starka grundläggande värden, utmärkta tillväxtmöjligheter och en redan uppskattad produktlinje, så är det här möjligheten för dig.

Tveka inte att kontakta oss via formuläret för mer information.

VC

Varumärke CharlottLinnéa

  Fråga Mäklaren

   VC

   Varumärke CharlottLinnéa

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer