Webbutik med lång historik inom fotvårdsprodukter

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Webbutik med lång historik inom fotvårdsprodukter

Bolaget bedriver e-handel inom professionella och högkvalitativa fotvårdsprodukter och hudvård från några av de största varumärkena på marknaden. Webbutiken har ca 12 000 registrerade webbkunder och ca 3 000 ordrar per år. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 896 tkr med ett EBIT på ca 76 tkr.

Webbutiken erbjuder ett brett produktsortimentet bestående av allt från fotkrämer, produkter för nagel- och fotsvamp, fotfilar och instrument till avlastningar samt fotsulor.

Bolaget erbjuder även ett mindre utbud av övriga hudvårdsprodukter. Bolaget samarbetare med några av de största aktörerna och varumärkena på marknaden såsom t.ex.Gehwol, Allpresan, Nåva, Akileine, Titania, Ruck, Repolar, Gertab, Fotspecialisten, LCN, Footdoc, Peclavus, Footlogix med flera.

Den största kundkategorin består främst av medelålders köpstarka kvinnor som efterfrågar fotvård av medicinska fotbesvär men också fotvård av kosmetiska skäl.

Domännamnet är väl inarbetad och e-handelsplattformen är underhålls av en extern part.
Bolaget har inga anställda medarbetare utan ägaren hanterar själv driften av verksamheten på sidan av en anställning i annan bransch.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom nuvarande verksamhet genom att t.ex. utöka produktutbudet, utföra mer aktiv marknadsföring i SoMe-kanaler samt lansera webbutiken i övriga nordiska länder.

Fördelar med förvärvet:
• Webbutiken har en lång historik, är väletablerade, inarbetad och har ett gott renommé.
• Bolaget erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda och väl-testade produkter av hög kvalitet.
• Bolaget har upparbetade och snabba processer som medför att de kan erbjuda sina kunder snabba leveranser, på mellan 1-3 dagar.

Mats Limnefelt

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Mats Limnefelt

  Fråga Mäklaren

   Mats Limnefelt

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer