E-handel & eget varumärke inom populärt sällskapsspel (ID: 1575)

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel & eget varumärke inom populärt sällskapsspel (ID: 1575)

Drömmer du om att äga och driva en e-handelsverksamhet? Denna fantastiska möjlighet väntar på dig! En populär e-handelsverksamhet inom sällskapsspel är till salu, och det är din chans att ta över och fortsätta framgången. Ägaren har inte bara utvecklat produkten, utan har också skapat en stark närvaro på marknaden genom en egen hemsida. Genom att sälja direkt till privatpersoner har företaget säkrat goda marginaler och framgångsrik försäljning.

Under det senaste året har verksamheten växt och utvecklats, med en stadig ström av positiv feedback från kunderna. Nu är allt redo för nästa ägare att ta över. Du får en komplett affärsstruktur inklusive leverantörer, en väletablerad hemsida och transportavtal med Postnord samt betallösningar via Klarna och Shopify. Vad får du när du köper denna verksamhet? Allt du behöver för att fortsätta framgången! Det inkluderar domänen, en lojal kundlista, all nödvändig mjukvara, och ett Trustpilot-konto med utmärkta betyg. Dessutom får du tillgång till alla leverantörskontakter och ett komplett lager med cirka 1 800 produkter.

Denna affär erbjuder en enorm potential för tillväxt och expansion. Med rätt ägare vid rodret finns det möjlighet att utveckla och lansera nya spel, expandera försäljningen till återförsäljare och erövra nya marknader internationellt. Pris: 200 000 kr. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen