VD och delägare i fintech företag

location Finland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2022

Omsättning

0 Mkr

Anställda

3 st

Prisidé

0,5 Mkr

Beskrivning av VD och delägare i fintech företag

Vi söker en VD och en partner i vårt företag som just nu tar med en ny betalningsplattform. Pengar rör sig redan genom de tre största bankerna i Finland och inom en snar framtid kommer vi att kunna koppla alla finska banker till plattformen. I juni kommer vår lösning att tas till plattformen för en stor finsk marknadsplats och vi kommer att erbjuda en lösning till ett stort antal små marknadsplatser. Vår plattform kan användas oavsett marknadsplats. Vår strategi är att väldigt fort gå in på den svenska markanden.

Vi har redan gjort en liten omsättning och nu behöver vår organisation en erfaren och kompetent chef för en skalbar verksamhet.

Vårt mål är att växa snabbt i Finland, men vi kommer att ta plattformen till den svenska marknaden så snart som möjligt och vi planerar att utöka den till andra länder så snart det är möjligt.

Låter intressant? Om du har en entreprenörsanda och en vilja att bygga en marknad kan det här vara jobbet för dig.

För att lyckas med uppgiften har du erfarenhet av digitala affärer och dess skalning. Att säkra finansiering är inte främmande för dig, och du tycker om att förhandla med investerare.

Vi har förutsättningar att göra mycket lönsamma internationella affärer.

Eftersom våra marknader delvis ligger utanför Finland är det av yttersta vikt att dina språkkunskaper är goda och att du är bekant med internationella affärer och att du också är redo att resa. Vi kräver att den blivande VD:n engagerar sig i partnerskapet, så att framgångar och engagemang också belönas i form av ägande. Minsta investering är 50 000 €.

JB

Johan Backas

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   JB

   Johan Backas

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer