Väletablerat och lönsamt tjänsteföretag inom bemanning och marknadsföring.

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Reklam, marknadsföring & designTjänsteföretag

Omsättning

10 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Väletablerat och lönsamt tjänsteföretag inom bemanning och marknadsföring.

Efter mer än 10 framgångsrika år på marknaden erbjuder vi nu en unik möjlighet att förvärva vårt tjänstebolag som är specialiserade på bemanning inom retail-sektorn såväl som marknadstjänster. Vi har byggt upp en hälsosam stabilitet i bolaget, inklusive stora kundnamn, och nu är det din chans att ta över och fortsätta framgångsresan.

Om företaget:

• Väletablerade: Vårt företag grundades 2013 och har under åren etablerat sig som en pålitlig aktör inom bemanningstjänster inom retail såväl som filmproduktion och övriga marknadsföringstjänster.
• Bemanning inom retail: En viktig del av vår verksamhet är bemanning inom retailsektorn. Våra medarbetare (merchandisers) säkerställer att våra kunders produkter placeras enligt överenskommelse och ser till att de får den bästa exponeringen.
• Film och marknadsföring: Vi erbjuder professionella filmtjänster och har haft stora kunder som använder våra tjänster för att producera både interna och externa filmer. Vi har även hjälpt kunder med annonsköp, produktion av marknadsmaterial och mer.
• Geografisk spridning: Vi har närvaro i flera nordiska länder, inklusive Norge, Finland och Danmark, och har möjlighet att erbjuda våra tjänster över hela regionen.
• Stabil omsättning och vinst: Hälsosam tillväxt och lönsamhet över åren, med fortsatt stort utrymme för tillväxt. 2023 landar på ca 10 miljoner i omsättning.
• Stor tillväxtpotential: Med vår etablerade verksamhet finns det stor potential att växa ytterligare, både med befintliga kunder som nya. Under åren har vi inte aktivt sålt våra tjänster då företaget har varit en rolig hobbyverksamhet. Det är med glädje vi sett verksamheten växa passivt.
• Ägarens tillgänglighet: Ägaren är öppen för att vara tillgänglig under en övergångsperiod för att underlätta en smidig övergång till den nya ägaren.

Varför säljer vi? Ägaren har beslutat att ägna sig helhjärtat åt andra pågående project. Detta skapar en unik möjlighet för dig att ta över och bygga på den framgång vi har uppnått.

För mer information eller för att diskutera detaljer, vänligen kontakta oss via formuläret.

GM

Gabriel M

  Fråga Mäklaren

   GM

   Gabriel M

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen