Väletablerat bageri/konditori i Alvesta (ID: 1355)

location Alvesta - Kronoberg

Din intresseanmälan har skickats

BageriTillverkningKonditoriMat & dryck

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

300 m2

Hyra

10000 kr/mån

Öppettider

07-18

Beskrivning av Väletablerat bageri/konditori i Alvesta (ID: 1355)

Ett bageri och konditori med hög potential finns nu till försäljning. Beläget i närheten av centralstationen med gott om boende och företag i närheten. Verksamheten är mycket väletablerad och populär.

Ytan ligger på ca 300 kvm. Hyran är ca 10 000 kr exkl. moms och övriga tillägg per månad. Det finns beredningsutrymmen, kyl- och förrådsutrymmen och försäljningsdel. Öppettider: 07–18 (Obs, det finns både bostäder och företag, samt kommunala verksamheter i närheten).

Verksamheten är inriktad på försäljning av egenproducerade bröd, baguetter, bullar mm. Man kan utveckla rörelsen väsentligt genom att satsa på take-away-verksamhet, beställningar, företagskunder mm.

Notera: det finns många företag i närheten och man kan höja omsättningen genom att satsa på marknadsföringsåtgärder mot dessa företag, samt även utöka leveranser till andra caféer.

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

Mäklarjouren kan även hjälpa till med finansiering upp till 10 msek.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Liknande Företag till Salu

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer