Väletablerad optiker södra Sverige med lång historik och god lönsamhet

location Skåne

Din intresseanmälan har skickats

OptikerTjänsteföretag

Grundat

1961

Omsättning

8 Mkr

Anställda

5 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Väletablerad optiker södra Sverige med lång historik och god lönsamhet

Denna optikerverksamhet är centralt placerad i en större stad i Skåne och har en lång historik av att leverera högkvalitativa optiska tjänster till en stabil kundkrets. Med en stark position på marknaden och hög potential för fortsatt tillväxt är detta en fantastisk möjlighet för både etablerade aktörer som vill utöka sin kundbas och investerare som söker en stabil avkastning med löpande högt kassaflöde.

Denna väletablerade optikerverksamhet har byggt upp ett starkt rykte genom att erbjuda professionell rådgivning och service i en vänlig och välkomnande miljö. Företaget har ett brett utbud av produkter och tjänster som inkluderar synundersökningar, glasögon och kontaktlinser samt efterföljande service och underhåll.

Med en hög grad av lönsamhet och en stabil kundkrets är denna optikerverksamhet ett mycket intressant objekt för potentiella köpare.

Detta är en unik chans att förvärva en väletablerad optikerverksamhet med en stark historik och en stabil kundbas. Om du är en etablerad aktör som vill utöka din kundbas eller en investerare som söker stabil avkastning och högt kassaflöde är detta definitivt något för dig. Kontakta oss idag för mer information om denna fantastiska möjlighet att köpa en väletablerad optikerverksamhet i södra Sverige.

MC

Mikael Carlson

CL Förmedling

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      Telefon: Visa nummer