Väletablerad och lönsam låneförmedling

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

20-50 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Väletablerad och lönsam låneförmedling

Efter mer än ett decennium av framgångsrik drift, erbjuder vi nu en unik möjlighet att förvärva ett ledande låneförmedlingsföretag med säte i Stockholm. Med en omsättning på 20-25 miljoner SEK och en EBIT på cirka 5%, har vårt företag en stark ekonomisk grund och en väl etablerad verksamhet.

Företaget i korthet:

• Löpande intäkter: Vi har löpande intäkter på cirka 1 miljon SEK från försäkringsbolag, vilket bidrar till vår stabila ekonomiska bas.
• Stort Kundregister: Med en kundbas som omfattar 155 000 låneansökningar och 21 000 utbetalade lån, har vi en omfattande och diversifierad kundportfölj.
• Erfaren personal: Vårt team på cirka 20-30 engagerade medarbetare har djupgående kunskap och erfarenhet inom låneförmedling, vilket säkerställer högkvalitativ service till våra kunder.
• Tillstånd: Tillstånd från Finansinspektionen, vilket understryker vår legitimitet och förmåga att erbjuda trygga och säkra finansiella tjänster.
• Anslutna banker: Genom att förmedla lån från flera av Sveriges ledande banker erbjuder vi våra kunder bättre lånevillkor, vilket har resulterat i 10-15 fullt integrerade och nöjda banker.
• Säte: Stockholm

Detta företag representerar en utmärkt möjlighet för en köpare att ta över en väletablerad och lönsam verksamhet med starka tillväxtutsikter. Med en gedigen kundbas, ett erfaret team, och goda bankrelationer, är företaget väl positionerat för fortsatt framgång inom den finansiella tjänstesektorn.

Perfekt för expansion eller diversifiering:

Företaget erbjuder en stark plattform för strategisk expansion eller diversifiering för en befintlig aktör inom finanssektorn, eller för en entreprenör som söker att etablera sig med en direkt inverkan på marknaden.

Kontakt: Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

LL

Lönsam Låneförmedlare

  Fråga Mäklaren

   LL

   Lönsam Låneförmedlare

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen