Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med

Företag till salu

Upplevelseanläggning i Borlänge (ID: 1364)

 • Äventyr & upplevelseanläggningHotell & turistnäring
 • Plats: Borlänge - Dalarna
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Anställda: 0-2 st
 • Resultat: Vinst
 • Spa: Ja
 • Area: 1100 m2
 • Hyra: 47000 kr/mån

Beskrivning av Upplevelseanläggning i Borlänge (ID: 1364)

En trevlig och uppskattad upplevelseanläggning i Borlänge finns nu till försäljning. Verksamheten är välkänd och väletablerad och bedrivs i en franchisekedja. Omsättningen är stigande efter pandemin och visar på bra resultat. Anläggningen byggdes och öppnades 2018.

Anläggningen är totalt cirka 1 100 kvm och riktar sig till kunder i alla åldrar. I lokalen finns även relaxavdelning, bastu, spabad, omklädningsrum, lounge, kalasrum etc. för företagsarrangemang, firmafester, kickoff, skolklasser, födelsedagar, after work med mera. Här erbjuds man en spännande upplevelse med personlig service. Många företag på orten har använt anläggningen. Man har serveringstillstånd för slutna sällskap i relaxen samt kan catera mat.

Mycket lättskött verksamhet då allt är datoriserat, det krävs i princip bara en person på plats. Man har bokningssystem via internet och bemannar endast anläggningen då man har kunder. Konceptet ägs av en franchisekedja. Från och med 2022 kommer franchiseavgiften betalas per grupp istället för en fast månadskostnad, vilket gör att du får mindre avgifter om du har färre bokningar. Hyran är 47 000 kr per månad, exklusive el.

Pris, adress och övrig info lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

Mäklarjouren kan även hjälpa till med finansiering upp till 10 msek.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/77779

  En sida av Corporate Classifieds AB