Unik möjlighet: Ta över ett etablerat jeansvarumärke

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Kläder & AccessoarerHandelE-handel - produkterInternetföretag (E-handel)TextilTillverkning

Omsättning

1 Mkr

Anställda

1 st

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unik möjlighet: Ta över ett etablerat jeansvarumärke

Är du redo att ta över ett etablerat jeansvarumärke med ett starkt fotfäste på den svenska marknaden? Här är din chans!

Beläget i Borås, med eget kontor och lager, erbjuder detta företag en unik möjlighet för den som vill gå in i modebranschen eller utöka sitt befintliga sortiment. Verksamheten är flyttbar och för närvarande sysselsätter den en person, som också är ägare.

Detta erbjudande inkluderar ägande av design, varulager och varumärkesrättigheter. Stora investeringar, både tidsmässigt och ekonomiskt, har redan gjorts. Bland annat har företaget kopplats till Zalandos marknadsplats ZFS (Zalando Fulfillment Solutions) i Europa och VOEC registrerat i Norge, vilket öppnar upp för stora möjligheter på europeiska marknaden.

Försäljning i SEK:
- 2018-2019: 295 905 SEK
- 2020: 1 590 000 SEK
- 2021: 1 130 000 SEK
- 2022: 677 853 SEK

Varulagret uppgår till 5250pcs, och förra året såldes 995pcs genom en omni-kanal strategi (egen webbshop samt återförsäljare). Totala lagervärdet uppgår till ca 1 296 000 SEK.

Produktionen av jeans och tyger sker i Turkiet, med en tillverkare som erbjuder hög kvalitet, korta ledtider och fördelaktiga priser.

På grund av sjukdom söker företaget nu en ny ägare. Värderingen av företaget kommer att bero på vem som är intresserad, så vi har valt att inte sätta ett fast pris, utan istället välkomnar vi bud.

Oavsett om du är en etablerad aktör inom modebranschen eller en nykomling, erbjuder detta företag en unik möjlighet att äga ett etablerat varumärke med stor potential för tillväxt. Ta chansen och bli en del av modeindustrin idag!

A-

Anders -

    Fråga Mäklaren

      A-

      Anders -