Tvättkompaniet "Brudgummen" - AAA-läge i Centrala Stockholm (BO-9037)

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

3,5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Tvättkompaniet "Brudgummen" - AAA-läge i Centrala Stockholm (BO-9037)

Beskrivning
Unikt tillfälle att förvärva ett etablerat företag i hjärtat av Stockholm med ett oslagbart läge.

Bakgrund till försäljningen
Efter över två decennier av framgångsrik drift har ägaren av Tvättkompaniet i Stockholm AB beslutat att sälja detta väletablerade företag. Trots utmaningar som corona, inflation och brand har företaget inte bara överlevt utan fortsatt att ha en stabil verksamhet med goda framtidsutsikter.

Verksamhetsbeskrivning
Tvättkompaniet i Stockholm AB grundades 2004 och har sedan dess erbjudit uthyrning av festkläder till män och förstklassiga tvätt- och syservice. Med premiumlokaler på Valhallavägen 155 och Vattugatan 1, båda i AAA-läge, står detta företag väl rustat för att dra nytta av sin centrala placering 2min. gång från T-Centralen och ligger mellan de hotellen, Downtown Camper/Scandic, Hotel At Six, Hobo Chic och Sheraton. Företaget har en lojal kundbas och starka vinstmarginaler på 60-70%, vilket visar på en effektiv och lönsam affärsmodell.

Vad ingår?
I köpet ingår tvättmaskiner och symaskiner, stort lager av uthyrningskläder för män och ett robust bokföringssystem via Fortnox. Företagets lokaler är säkrade under långsiktiga hyreskontrakt med Stena Fastigheter och Brf Högvakten.

Ekonomi
Företaget har en årlig omsättning på cirka 3,5 miljoner kronor. Med en imponerande vinstmarginal och goda framtidsprognoser erbjuder detta köp en utmärkt investeringsmöjlighet. Ett varulager till ett inköpspris på 883,829 kronor ingår också.

Personal
Tvättkompaniet drivs av två dedikerade heltidsanställda, kända för sin expertis och servicekvalitet. Köparen kommer att överta ett team (2 anställda förutom ägaren och hans fru) som är involverat i företagets dagliga drift och kundinteraktioner, hursomheslt kan teamet avgå om köparen vill helst driva rörelsen själv.

Inventarier och hyreskontrakt
All nödvändig utrustning för att fortsätta och utöka verksamheten medföljer. Lokalerna på båda adresserna har öppettider från kl. 9.00 till 18.00, vilket ger god tillgänglighet för kunderna.

Framtidsutsikter
Företaget står inför en ljus framtid med potential för ökad omsättning och förbättrat resultat. Den nuvarande ägaren tror starkt på företagets fortsatta tillväxt och framgång.

FAKTA
Objekt.nr: BO-9037
Bransch: Uthyrning av festkläder för män samt tvätt- och syservice
Namn: Tvättkompaniet i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Omsättning 2023: Cirka 3,5 miljoner SEK
Begärt pris: Ring för info!

Ansvarig mäklare
Lukas Kjellqvist

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Old Brokers

Old Brokers

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Old Brokers

   Old Brokers

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer