Transportbolag oms 80 MSEK, pris 3,5 MSEK (ID: 1569)

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

50-100 Mkr

Prisidé

3,5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Transportbolag oms 80 MSEK, pris 3,5 MSEK (ID: 1569)

Fånga din chans att äga ett väletablerat åkeri/transportbolag i Uppland! Denna verksamhet erbjuder en mångsidig tjänst som omfattar både styckegods och partigods, till både företag och privatpersoner. Med fordon även för kyltransporter är detta företag redo att möta alla kunders behov. Historik: Startad för bara 9 år sedan har detta bolag genomgått en imponerande tillväxt. Från beskedliga början med 4 bilar och 3 förare har omsättningen skjutit i höjden från 2 till 100 MSEK. Vid starten var endast ett avtal på plats, men nu är det hela 6 stycken som säkrar företagets framgång.

Nuläge: Med 48 bilar och släp samt 30 engagerade anställda har detta bolag blivit en central figur inom transportbranschen. Utmaningar i form av skattefrågor har identifierats och aktivt utreds för att säkerställa långsiktig stabilitet. Bolaget har idag skulder om cirka 10 MSEK som tas över av en eventuell köpare.

Framtidsutsikter: Möjligheterna är enorma för detta bolag med en stark efterfrågan på transporttjänster. Genom att utforska nya avtal och stärka befintliga partnerskap står företaget redo att ta nästa steg mot ännu större framgång.

Begärt pris: 3,5 MSEK + övertagande av skulder. Vill du veta mer? Kontakta oss idag för att diskutera detta spännande erbjudande närmare. Ytterligare information tillhandahålls efter undertecknande av sekretessavtal. Missa inte chansen att ta över ett företag och bli en del av transportframtiden!

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen