Ta över ett älskat restaurangkoncept med stor tillväxtpotential!

location Norrmalm - Vasastan - Stockholm - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

CaféMat & dryckRestaurangMat & dryck

Grundat

2018

Omsättning

2,6 Mkr

Anställda

2 st

Resultat

Vinst

Area

29 m2

Hyra

13558 kr/mån

Beskrivning av Ta över ett älskat restaurangkoncept med stor tillväxtpotential!

Är du redo att ta över ett framgångsrikt restaurangvarumärke med ett etablerat och välrenommerat koncept? Då är detta din chans att äga och driva en av Stockholms mest älskade restauranger.

Denna restaurang öppnade ursprungligen vid Odenplan 2018 och expanderade snabbt till en andra plats i Söderhallarna, vilket tydligt visar dess framgång och popularitet. Pga pandemin avvecklades restaurangen i Söderhallarna men Odenplan fortsätter att locka gäster.

Fram till pandemin snittade restaurangen en daglig omsättning på 10 000 kr och trots tuffa tider har den nu stabiliserats till cirka 5-6 000 kr på enkom lunchöppet. Det finns inga hinder för öppet till åtminstone 19:00.

Restaurangen är särskilt känd för sina enkla populära veganska recept - en faktor som ger det fantastiska möjligheter att växa och öppna upp fler enheter. Man har ett mycket gott rykte med hög andel återkommande kunder, vilket framgår av dess mycket fina recensioner och omdömen.

Snabbfakta:
- Omsättning innan pandemin: 4 Mkr
- Omsättning senaste bokslut (7 månader av pandemi och 5 utan): 2,6 Mkr
- Yta: 29kvm
- Hyra: 13 558kr inklusive extra sophämtning

Tyvärr har den nuvarande ägaren börjat uppleva hälsoproblem och det är därför denna unika möjlighet att ta över restaurangen nu finns tillgänglig.

Detta är en sällsynt chans att ta över ett känt och älskat varumärke och att fortsätta bygga på dess redan starka grund.

Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information om denna unika möjlighet.

IA

Irma Arlert

    Fråga Mäklaren

      IA

      Irma Arlert