Ta över 4 st Kayakomat stationer

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Beskrivning av Ta över 4 st Kayakomat stationer

Kayakomat, som startades 2020 av Point 65 Sweden AB, har etablerat sig som en ledande aktör inom uthyrning av paddelsporter. Företaget erbjuder ett unikt och bekvämt sätt att hyra kajaker och Stand Up Paddle (SUP) brädor genom ett automatiserat, självbetjäningssystem.

Ägaren startade 4 st kayakomater det senaste året i Knivsta, Täby, Danderyd och Hudiksvall. Samtliga enheter ligger i ett bolag som nu utbjuds till försäljning. Det är även möjligt att köpa enskilda platser om så önskas.

Här är en detaljerad sammanfattning av Kayakomats tjänster och verksamhet:

1. Automatiserat uthyrningssystem: Kayakomat använder ett onlinebokningssystem där kunder kan reservera sin utrustning. Efter bokningen får de en kod som gör det möjligt för dem att låsa upp sin SUP eller kajak från uthyrningsstationen med hjälp av ett smart låssystem. Denna process förenklar uthyrningsupplevelsen och gör det möjligt för kunder att hyra utrustning när som helst på dygnet, även på avlägsna platser.

2. Tillgänglighet och bekvämlighet: Företagets uthyrningsstationer är öppna dygnet runt, vilket ger kunderna flexibilitet att boka, låsa upp och paddla när det passar dem. Denna självbetjäningsmetod säkerställer en smidig uthyrningsprocess, vilket uppmuntrar fler människor att delta i paddelsportsaktiviteter.

3. Expansion och räckvidd: Kayakomat har expanderat snabbt, med över 150 uthyrningsplatser i Sverige, Tyskland, Frankrike och andra delar av Europa. Företaget växer i rekordfart, med planer på att fördubbla sina servicelokationer jämfört med föregående år. Denna expansion speglar ökad popularitet för paddelsporter och efterfrågan på tillgängliga uthyrningstjänster.

4. Användarupplevelse: Kayakomat fokuserar på att erbjuda en komplett användarupplevelse. När kunder hyr en kajak eller SUP får de även nödvändiga tillbehör som en paddel och en flytväst. Detta omfattande tillvägagångssätt säkerställer att användarna har allt de behöver för en säker och njutbar tid på vattnet.

Kontakta oss via formuläret för mer information!

TB

Tommy B

  Fråga Mäklaren

   TB

   Tommy B

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer