Strömsunds Vandrarhem - Tullingsåsgården – Jämtland

location Strömsund - Jämtland

Din intresseanmälan har skickats

VandrarhemHotell & turistnäring

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Antal rum

28 st

Konferensverksamhet

Ja

Fastigheten ägs av verksamheten

Ja

Stjärnor

4 st

Beskrivning av Strömsunds Vandrarhem - Tullingsåsgården – Jämtland

I utkanten av Strömsund i den vackra byn Tullingsås ligger Strömsunds Vandrarhem. Vandrarhemmet bedrivs i bolagsform med egen fastighet som består av tre byggnader med en kulvert däremellan. Vandrarhemmet är väletablerat och har drivits i över 25 år med omdöme 4,3/5 på Google, med fina recensioner. Innan anläggningen blev vandrarhem var detta ett äldreboende.

Huskropparna är byggda 1924, 1954 och 1958. Vandrarhemmet är förlagt till två byggnader och har totalt 28 rum varav 18 rum är renoverade. Den tredje byggnaden huserar 8 lägenheter, 4 st 1:or med kokvrå och 4 st 2:or med kokvrå. Lägenheterna har en bra beläggningsgrad då de är populära.

Fastigheten värms upp med Pellets.

Det finns stora gemensamhetsutrymmen för större sällskap med tillhörande kök.

Säljs som AB.

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet. Försäljning av detta objekt sker i samarbete med Storsjömäklarna i Östersund.

Säljaren vill inte bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Calle Roos

Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

Telefon: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Calle Roos

  Fråga Mäklaren

   Calle Roos

   Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

   Telefon: Visa nummer