Stora Blåsjöns Fjällanläggning, Jämtland

location Strömsund - Jämtland

Din intresseanmälan har skickats

Stug- & lägenhetsuthyrningHotell & turistnäring

Grundat

1980

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Fastigheten ägs av verksamheten

Ja

Beskrivning av Stora Blåsjöns Fjällanläggning, Jämtland

Blåsjöns Fjällanläggning i anslutning till skidbacken med 6 stycken 8-bäddsstugor är till salu. Stugbyn är belägen på sydsluttningen av fjället Mesklumpen med utsikt över Stora Blåsjön och fjällen på andra sidan sjön. Stugorna uppfördes år 1980. Stugorna ligger mycket nära skidområdet och erbjuder ski-in / ski-out.

Utöver stugbyn finns det även en restaurangbyggnad vid foten av skidbacken. Restaurangen som kallas Fjällripan har ett komplett restaurangkök och det finns ca 40 sittplatser inne samt ca 20 st på terassen. I bottenvåningen av byggnaden finns det även en bar samt en liten värmestuga. Restaurangen är utarrenderad.

Transaktionen sker genom inkråmsöverlåtelse.

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet och till sin hjälp har han även den registrerade Fastighetsmäklaren Björn Löfgren på Storsjömäklarna.

Säljaren vill inte bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Calle Roos

Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Calle Roos

  Fråga Mäklaren

   Calle Roos

   Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

   Telefon: Visa nummer