Städföretag i Göteborg

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Städning & renhållningTjänsteföretag

Grundat

2019

Omsättning

0,34 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

0,5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Städföretag i Göteborg

Företag till salu som utför olika typer av städning för både privatpersoner samt företag, och har ett bra upparbetat kundregister, främst i Göteborg. Omsättningen består mestadels av hem- och flyttstädning för privatpersoner som bokas via vår webbsida.

Målgruppen är unga/medelålders-vuxna som enkelt vill boka en städning utan att krångla med offerter och tim-betalningar. På vår plattform, https://www.noviliastad.se/boka-stadning/ kan kunder enkelt navigera sig och skriva in uppgifter för att direkt få ett pris och boka. Denna attraktiva affärsmodell, med sin eleganta grafiska profil, uppskattas av våra befintliga kunder och lockar många nya kunder.

Vi är socialt synliga på olika sociala medier vilket skapar ett legitimt varumärke, vi är även topprankade på Google och Reco vilket ger oss ett respektabelt rykte. Vår image attraherar vår målgrupp, se https://www.instagram.com/noviliastad/ & https://g.page/noviliastad?share

Modern webbsida med en behaglig tonalitet för kunden och välbyggd för ägaren att ändra i. Bokningskalendern är kopplad till google kalender där man enkelt kan administrera schemat utifrån ens egna önskemål.

Vi har internt cementerade och etablerade rutiner oberoende av någon specifik person. Företaget är enkelt att ta över och fortsätta driva framåt, allting är i ordning och reda. Rutiner för alla olika typer av arbetsuppgifter finns inom företaget.

Org. nummer: 559203-5306
https://www.allabolag.se/5592035306/novilia-stad-ab

BA

Bawer Akdogan

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren