Städ och hemserviceföretag i Idre, fjällen

location Älvdalen - Dalarna

Din intresseanmälan har skickats

Städning & renhållningTjänsteföretagStug- & lägenhetsuthyrningHotell & turistnäring

Grundat

2011

Omsättning

0 Mkr

Anställda

1 st

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Städ och hemserviceföretag i Idre, fjällen

Efter 12 år i Idre, Idre Fjäll, Himmelfjäll/Grövelsjön säljer vi nu vårt väletablerade städ och hemserviceföretag. Vi har byggt upp ett stort kundunderlag med många fasta kunder, och ser fortsatt stor utvecklingspotential även med kompletterande verksamheter.

Området runt Idre och Grövelsjön är känt för sin fantastiska natur och varierande aktiviteter både vinter och sommar. Dessutom erbjuder området bra social service för våra anställda.

Företaget har en stark närvaro i lokalsamhället och har en lång lista av nöjda kunder. Vi är stolta över att ha byggt upp en verksamhet som fokuserar på kvalitet, pålitlighet och personligt engagemang.

Eftersom vi går i pension och vill att vårt företag ska fortsätta att blomstra, söker vi nu en lämplig köpare som delar våra värderingar och passion för att leverera en högkvalitativ städ- och hemservice till våra kunder.

Kontakta oss idag för att få mer information om företaget och hur du kan ta över detta väletablerade företag i ett expansivt område i fjällen.

MV

Maritha Vestergård

    Fråga Mäklaren