Sporthandel i Skåne

location Skåne

Din intresseanmälan har skickats

SportartiklarHandel

Grundat

2013

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Area

510 m2

Hyra

35000 kr/mån

Beskrivning av Sporthandel i Skåne

Ägarna tog över en outlet 2013 och hade en tydlig bild med hur man ville driva och utveckla en sportbutik i en kommun med stark tillväxt. Ägarna har alla år jobbat hårt med både inköp och sortiment, då man anser att det är viktigt det ska finnas något för alla, gammal som ung. Pris, kvalitet, urval och miljö är flera aspekter man jobbar på. Sortimentet i butik idag består av kategorierna; Skor, Träningskläder, Fashion, Fotboll, Innebandy, Padel/Tennis, Hemmaträning och Arbetskläder.

Med flera års erfarenhet av försäljning till idrottsklubbar/föreningar, startade man med tiden upp klubb för föreningar och företag.. Målet var att bli den största aktören för föreningslivet i kommunen.
Eftersom man lyckades så bra med föreningar så startade man även upp profiltryck och ett samarbete med ett textilt tryckeri så att man kunde bli totalleverantör.
Kommunen lockar varje år många tusen cyklister till olika typer att cykeläventyr. Mountainbike, landsväg, sightseeing mm.

Då en av ägarna nu kommer att flytta från orten, så har ägarna gemensamt bestämt sig för att sälja verksamheten. Ägarna är flexibla i sina tankar kring en överlåtelse och den ena partnern kan tänka sig att vara kvar en begränsad tid i verksamheten enligt ev. överenskommelse med en ny ägare.

Bolaget och dess verksamhet är förberett för ett ägarskifte. Det finns rutiner och processer och en butikschef utanför ägarkretsen. En ny ägare skulle kunna ta över och driva verksamheten med stöd av ägarna en tid efter Tillträdet.

Försäljningen sker antingen genom en aktieöverlåtelse eller en överlåtelse av inkråmet.

Rutger Ulterman

Länia Skåne

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Rutger Ulterman

   Länia Skåne

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen