Specialprodukter för mekanisk verkstad eller jordbruk

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

HandelVirke & byggmaterialHandelTillverkning

Grundat

2008

Omsättning

0 Mkr

Anställda

1 st

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Specialprodukter för mekanisk verkstad eller jordbruk

Norlub E-handel är valet av leverantör för olje- och fetthantering, verktyg och utrustning. Företaget erbjuder ett brett sortiment av produkter för verkstäder och jordbruk, inklusive fett- och oljeutrustning, slangvindor, kabelvindor, spilloljeutrustning, ureapumpar och dieselpumputrustning. Dessutom erbjuder företaget produkter för hantering av olika kemiska produkter, vatten och tryckluft.

Företaget har en professionell kunskap och lång erfarenhet av de produkter som finns på marknaden och väljer ut produkter som motsvarar normerna för god kvalitet och tillförlitlighet. Företaget säljer produkter från några av de största tillverkarna i världen inom garageutrustning, vilket garanterar att produkterna är av högsta kvalitet. Alla produkter som säljs är CE-godkända.

Företagets affärsidé är att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser genom att ha låga administrativa kostnader och stora inköp utan mellanhänder. Kunden kan lita på att de alltid får den bästa kvaliteten till det bästa priset.

Oavsett om du är en professionell mekaniker eller en jordbrukare som behöver rätt verktyg och utrustning för dina arbetsuppgifter, så är Norlub rätt val. Företaget strävar alltid efter att leverera en förstklassig kundservice och snabba leveranser för att göra det enkelt och smidigt för kunden.

Norlub finns även i Sverige, men försäljningen avser den del som är startad för att penetrera den tyska marknaden www.norlub.com , bolaget ligger paketerat i ett svenskt bolag som äger ett tyskt bolag med tillgångar i. Säljaren även utvecklat en ny produkt som ska revolutionera marknaden som han gärna delar med sig av. Det är mycket kostsamt och svårt att starta bolag i Tyskland och säljaren har bra idéer för hur man ska gå tillväga för att marknadsföra sig i Tyskland.

Kontakta oss idag för att få mer information.

Charlotte Fornander

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Charlotte Fornander

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen