Snabbväxande transportföretag

location Värmland

Din intresseanmälan har skickats

Transport & åkeriTjänsteföretag

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Beskrivning av Snabbväxande transportföretag

Nu finns en unik chans att förvärva ett snabbväxande företag inom transportbranschen. På kort tid har företaget lyckats växa till en av de största aktörerna i sin region och det finns stora möjligheter att fortsätta växa och utöka verksamheten.

En av de största styrkorna är ett bra geografiskt läge och ett uppskattat kundbemötande där företagets anställda alltid sköter sina leveranser på ett professionellt och kundvänligt sätt.

Under 2021/2022 omsatte företaget 6,3 MSEK och under nuvarande räkenskapsår finns det redan avtal med kunder till ett värde av 15 MSEK, vilket därmed är budgeterad omsättning. Företaget får önskemål från kunder att utöka deras avtal och leveranser, men en flaskhals är att kostnadseffektivt tillgodose verksamheten med lätta lastbilar och lastbilar.

Försäljning av företaget föranleds av att nuvarande ägare driver flera företag och bor på annan ort, samtidigt som det behövs en ny ägare med starkare ekonomiska muskler och mer historik för att skapa bättre lönsamhet i företaget genom att leasa eller äga fler lastbilar.

Försäljningen sker under sekretess och för mer information kontakta företagsmäklare Lisa Alfredson. Prospekt skickas ut mot signerad sekretessförbindelse med Bank-id.

Lisa Alfredson

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Lisa Alfredson

  Fråga Mäklaren

   Lisa Alfredson

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer