Skellefteå Adventurepark AB

location Skellefteå - Västerbotten - Norrland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

0-2 st

Resultat

Vinst

Fastigheten ägs av verksamheten

Ja

Beskrivning av Skellefteå Adventurepark AB

Skellefteå Adventurepark AB bedriver en äventyrsanläggning ca 10 km utanför centrala Skellefteå. Anläggningen består av ett gammalt gruvområde som var i bruk under 30- och 40-talet. Gruvområdet är en av världens mest mineralrika platser och lockar besökare från hela världen.

På fastigheten finns en gammal gruva på ca 150 meter lång och 20 meter djup där bolaget erbjuder guidade visningar och i mineralparken kan besökarna själv utforska och se många av de 55 olika mineraler som hittades under gruvbrytningen på 30- och 40-talet.

Vidare har anläggningen åtta höghöjdsbanor på mellan 1-12 meters höjd, som passar både familjer, större sällskap, konferensgrupper med flera och bolaget har klätterutrustning för ca 100 klättrare.

Anläggningen har även en inhägnad bana som ligger i direkt anslutning till parken där bolaget erbjuder paintball med utrustning för 30 spelare.

Utöver ovanstående aktiviteter erbjuder bolaget snöskovandring i området, konferensmöjligheter, matlagning över öppen eld, vedeldade badtunnor och relax.

Bolagets geografiska upptagningsområde omfattar främst Västerbotten och Norrbotten, med avstånd där besökarna kan ta sig till och från anläggningen under samma dag.

I dagsläget har bolaget en anställd medarbetare, exkl. ägaren, med arbetsuppgifter inom underhåll, besiktningar, alla aktiviteter med gäster, nybyggnationer. Under högsäsongen tar bolaget in ca 10 medarbetare som arbetar under sommarmånaderna.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom nuvarande verksamhet, framför allt genom att komplettera dagen aktivitetsutbud med t.ex. mer vinteraktiviteter såsom vinterfiske, vinterbad, snöskoterturer. Anläggningen har stora expansionsmöjligheter och det är bara fantasin som sätter gränser.

Verksamhetsfastigheten består av 94 626 m2 skogsområde och närliggande område består av skog. Närmaste bebyggelse är ca 1,5 km bort. Anläggningen har ett bra och strategiskt läge med god tillgänglighet via Länsväg 95.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Kai Ström

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Kai Ström

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer