Servicebutik med AA-läge DK 14 000 (ID: 1392)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Kiosk & godisButikNärlivsButik

Omsättning

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

20500 kr/mån

Beskrivning av Servicebutik med AA-läge DK 14 000 (ID: 1392)

Butik med bra läge och stor kundkrets är nu till salu i Göteborg. Butiken är kopplad till en kedja och man får bra rabatter och inköpspriser. Man får regelbundet rabatterbjudanden, minst var tredje månad. I samma område finns gott om boende och företag. Hög tillgänglighet – många kunder!

Hyran är 20 500 kr per månad inkl. moms, parkering ingår i hyran. Dagskassan är cirka 14 000 kr i snitt, omsättningen är över 400 000 kr per månad.

Utbudet är idag blandat, med godis, tidningar, tobak, dricka, livsmedel med mera. Man är också ombud för UPS. Man har satsat på en bra mix av kvalitet och pris som har gått hem hos kunderna. Öppettider är vardagar 7.30-23, lördag och söndag 9–23.
Begärt pris: 1 100 000 kr. Varulager tillkommer.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer