Populär salong nära Malmö Saluhall

location Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

1 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Populär salong nära Malmö Saluhall

Tillfälle att förvärva en framgångsrik och lönsam salongsverksamhet belägen i hjärtat av Malmö, en kort promenad från den livliga Malmö Saluhall. Denna salong, som grundades 2020 av en välkänd entreprenör inom branschen, står som en symbol för hållbarhet och medvetet företagande i skönhetsindustrin. Med sitt strategiska läge i det expansiva området centralt i Malmö, inrymt i ett certifierat miljöhus, erbjuder verksamheten en unik möjlighet att ta över en väletablerad kundkrets och en positiv tillväxtkurva.

Salongen i korthet:

• Läge: Belägen i ett dynamiskt och växande område, 200 meter från Malmö Saluhall, inom det miljöcertifierade kontorshuset Aura.
• Tillväxt: Verksamheten har upplevt en stadig tillväxt sedan starten, även genom utmanande tider som pandemi och ekonomiska svängningar.
• Team: Inkluderar tre frisörer och en hudterapeut, med planer på expansion. Alla i teamet är yrkesverksamma med lång erfarenhet och bidrar till verksamhetens framgång.
• Finansiell Översikt: Omsättning på cirka 1 miljon SEK idag, vilket visar på verksamhetens stabilitet och lönsamhet.
• Samarbetspartners: Innehåller fördelaktiga kontrakt med branschledande märken, vilka kan omförhandlas eller uppsägas med tre månaders uppsägningstid.
• Hyresavtal: Aktuellt 1-årsavtal med möjligheter till förlängning, beroende på ny ägares önskemål och fastighetsägarens godkännande.

Försäljningsskäl: Grundaren, en dedikerad entreprenör med engagemang i flera bolag, söker nu att fokusera på nya projekt, vilket skapar en unik möjlighet för en ny ägare att ta över och vidareutveckla denna blomstrande verksamhet.

Kontakt: Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

SM

Salong Malmö

  Fråga Mäklaren

   SM

   Salong Malmö

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen