Pizzeria/café i Borås DK 15-23 000 (ID: 1429)

location Borås - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Restaurang - PizzeriaMat & dryck

Omsättning

1,6 Mkr

Prisidé

1,6 Mkr

Area

200 m2

Hyra

21500 kr/mån

Platser inomhus

78 st

Öppettider

11-22

Beskrivning av Pizzeria/café i Borås DK 15-23 000 (ID: 1429)

Nu finns en pizzeria och café med utmärkt läge i Borås till salu, stort kundunderlag med många passerande kunder. Expansivt område där det byggs mycket både för boende och företag. Inom kort kommer det att finnas många kommunanställda i området. Mycket välkänd och väletablerad. Lokalerna är totalt nyrenoverade och allting är nytt och fräscht. Stor parkering utanför med gott om platser för kunder.

Lokalen är fördelad på en del med pizzeria med 42 sittplatser och en del med café med 36 sittplatser. Ytan är på ca 200 kvm totalt och alla inventarier är i prima skick. Hyran ligger på 21 500 kr exkl. moms per månad. Öppettider är alla dagar 11–22. Allt är modernt, komplett och i absolut toppskick. Komplett pizzautrustning.

I dagsläget är dagskassan cirka 15 000 – 23 000 kr.

Strategisk placering med många boende och skolor mm i området.

Pris: 1,6 MSEK.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer