Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Parfymeri i Höllviken

 • Kosmetika & parfymButik
 • Plats: Vellinge - Skåne
 • Grundat: 2005
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Anställda: 2-10 st
 • Priside: 0-2 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Area: 53 m2
 • Hyra: 14699 kr/mån

Beskrivning av Parfymeri i Höllviken

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva en modern och väletablerad parfymbutik, niid´s cosmetics&parfumes i Toppengallerian, Höllviken. Butiken etablerades 2005 och är den enda parfymaktören i kommunen. Butiken är fristående dvs man har ingen kedjetillhörighet, niid´s cosmetics&parfumes har en god historik med stabil omsättning och som stått sig bra i konkurrensen mot stora affärskedjor i city.
Butiken marknadsför ett brett sortiment av de flesta kända selektiva och semiselektiva varumärken inom make-up, hudvård och parfym.

Höllviken ligger i Vellinge Kommun med ca 36 000 invånare, butikens upptagningsområde är främst Höllviken, Ljunghusen, Skanör och Falsterbo. Butiken har en stabil, köpstark kundkrets och en egen kundklubb. Det finns goda möjligheter att bredda verksamheten med t ex webbutik, samarbete med influensers, nya varumärken i en ständigt växande skönhetsmarknad.

Butiken har ett attraktivt läge i gallerian, en liten butik till ytan men med ett brett sortiment och som håller sig i framkant på trender och nyheter inom make-up, hudvård och parfymer samt med professionell rådgivning och service till kunderna.

FAKTA
Yta: ca 53 kvm
Hyra: 14 699 kr ex moms
Omsättning: 4 500 000 kr ex moms
Läge: Toppengallerian, Höllviken
2 mil från Malmö och 4 mil till Köpenhamn
Öppet: vardag 10–20. Lördag 10-17 och söndag 11–17

PRIS: 1 250 000: -
Säljes med aktiebolag.

Toppengallerian i Höllviken är Vellinge kommuns enda Köpcentrum/Galleria. Den invigdes i oktober 2005 och hyser bl a livsmedelsbutik, bio, systembolag, apotek och ett flertal andra intressanta butiker. Näsetregionen är en unik del av Skåne och mycket populär badort med både sommarboende och åretruntboende, vilket genererar en stabil omsättning alla årets månader.
www.toppengallerian.se

Kontakta ansvarig företagsförmedlare för mer information och boka tid för visning. Vi ber er att inte störa personalen med frågor utan vända er till Anneli Leijala, Tel: 0768-93 13 21

Ekonomisk utveckling

OBS!
Prognosen 2020 är i nivå med 2019. Omsättningen under Corona har varit högre och många ny kunder har kommit till butiken. Mycket fina siffror juni, juli, augusti 2020!

Anneli Leijala

A Leijala företagsförmedling
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från A Leijala företagsförmedling

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/75952

  En sida av Corporate Classifieds AB