Omtyck mysigt café i Älta

location Nacka - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

CaféMat & dryck

Grundat

2015

Omsättning

0,626 Mkr

Prisidé

0,45 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

141 kr/mån

Platser inomhus

23 st

Platser utomhus

20 st

Öppettider

Mån-Fre 10:00-17:00 Lör 10:00-15:00 Sön STÄNGT

Beskrivning av Omtyck mysigt café i Älta

Café Söta Drömmar som är det enda caféet i området ligger beläget i Älta Centrum med egen ingång från det centrala utomhustorget, samt en liten uteservering på ca 20 platser.Lokalen är bra planerad med stora skyltfönster med bra ljusinsläpp.Nuvarande ägare har bedrivit verksamheten i 8 år men caféverksamheten har funnits i Centrumet i ca 15år.Här finns ett mycket varierat kundklientel. Gästen som vill köpa frukost på väg till arbetet, Senioren som vill kvart i tre-fika, ungdomen som vill byta miljö under en håltimme eller lunchrast, föräldralediga på barnvagnspromenad, arbetaren som jobbar hemifrån men vill äta lunch ute samt alla härliga barnfamiljer som vill eftermiddagsfika.

Mötena är många och varierande på en dag vilket gör verksamheten levande och arbetsdagen ombytlig och stimulerande för cafépersonalen.Det finns även ett långt samarbete med Ältas föreningsliv där man levererat allt ifrån frukost, lunch och fika till olika möten och sammankomster. Älta Centrum har även en väl fungerande företagarförening där man tillsammans med hyresvärden anordnar flera evenemang över året.

Cafét är fullt utrustad med mycket bra utrustning med god produktionskapacitet. Möbler samt övriga inventarier är i mycket gott skick och av bra standard. Här finns även gott om bakutrymmen. Det finns inget behov av utbyte eller andra investeringskostnader för att fortsätta driva caféverksamheten

I direkt anslutning till centrumområdet finns såväl hyresrätter, bostadsrätter, radhus och villor samt 2 skolor och 2 förskolor. Även Busstrafik till Stockholm, Tyresö och övriga Nacka finns här.Älta växer och idag bygger man för ett ännu större centrumområde med över 1000 nya bostäder.Älta är stället med den unika kombinationen småstadskänsla men endast 15 minuter till Stockholm.
Nu finns möjlighet för ny ägare att ta över detta mysiga café som är den naturliga mötesplatsen för stora som små Ältabor och med en riktig bra förmånlig hyra.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Läge/Namn:
Namn: Café Söta Drömmar
Adress: Ältavägen 202
Postadress:138 30 Älta
Område: Nacka/Tyresö
Startår: 2015
Bolag: Zegra AB
Org. nr: 556996–3431

Ekonomi:
Pris: 450 000 SEK
Omsättning: 626 468 (2022)
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 7 302. El ingår. Moms tillkommer.
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Kommer att begäras.
Ventilation: Ej stek
Fettavskiljare: Nej, (finns i huset)
Yta: ca: 141kvm
Sittplatser: Inne 23, Ute ca 20.
Alkohol: Nej
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Café, Konditori
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppettider:
Mån-Fre 10:00-17:00
Lör 10:00-15:00
Sön STÄNGT

GR

Glenn Rönnberg

AB Stockholms Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   GR

   Glenn Rönnberg

   AB Stockholms Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer