Nyrenoverat café med torgläge (ID: 1445)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

CaféMat & dryck

Prisidé

1,3 Mkr

Resultat

Vinst

Area

130 m2

Hyra

26000 kr/mån

Platser inomhus

34 st

Platser utomhus

50 st

Beskrivning av Nyrenoverat café med torgläge (ID: 1445)

Ett superfräscht café med mycket hög potential finns nu till försäljning i Göteborg. Nya inventarier i mycket gott skick och lokalen är helt nyrenoverad i mars 2022. Caféet är mycket strategiskt placerat vid ett torg, Gott om både stamkunder och drop-in-gäster och det finns många boende i närheten. Sortimentet i caféet är bland annat: smörgåsar, sallader, frukost samt bakverk och kaffe mm. Man gör också tårtor, smörgåstårtor och bakverk på beställning för avhämtning.

Omsättningen är cirka 5 000 – 6 000 kr per dag i genomsnitt. Lokalen har 34 gästplatser inne och cirka 50 sittplatser utomhus med bästa läge mot solen. Totala ytan på lokalen är 130 kvm. Hyran är cirka 26 000 kr per månad exkl. moms. Öppettiderna är i dagsläget vardagar 9–18, lör-sön 10–16. Obs, det är godkänt för senare tider och man kan öka omsättningen ännu mer med utökade öppettider. Perfekt som familjeföretag.

Begärt pris: 800 000 kr + 500 000 kr avbetalning (totalt 1,3 MSEK).
Adress mm lämnas vid personligt besök.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer