Mr Todd – En trendig pärla bland Göteborgs frisörsalonger

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2011

Omsättning

0,7 Mkr

Resultat

Vinst

Area

97 m2

Beskrivning av Mr Todd – En trendig pärla bland Göteborgs frisörsalonger

Är du redo att ta över en etablerad och trendig frisörsalong i hjärtat av Göteborg? Mr Todd utgör en unik möjlighet för den som vill äga en salong med distinkt karaktär och stark lokal närvaro. Belägen på det attraktiva Olivedalsgatan 11, står denna salong ut med sin konstnärliga inredning och design, skapad av den uppskattade konstnärinnan Cajan i Arboga, vilket garanterar en oemotståndlig och inbjudande atmosfär för dess kunder.

Historik och lokal

• Etablerad verksamhet: Frisörverksamhet har bedrivits i lokalen sedan 80-talet och 2011 tog Mr Todd över och har sedan dess varit en favorit bland kunder som söker kvalitet och stil i sin frisörupplevelse.
• Perfekt läge: Med en placering i centrala Göteborg, omgivet av livlig handel och stadspuls, är detta en oöverträffad position för att locka till sig både stamkunder och förbipasserande.
• Inredning av Cajan: En salong som inte liknar någon annan – den konstnärliga touchen skapar en unik och minnesvärd miljö som kunderna älskar

Affärsmodell och ekonomi

• Hyresintäkter: Med 75% av salongens yta uthyrd, njuter du av en stabil och garanterad inkomst från dag ett.
• Stor potential: Lokalen är på 97 kvm med fem stylingplatser, erbjuder stor potential för expansion eller för att anpassa verksamheten efter eget önskemål.
• Begränsade öppettider, stor omsättning: Trots att salongen endast är öppen 2-3 dagar i veckan, omsätter den ca 800 000 SEK per år, vilket indikerar en enorm tillväxtpotential för den engagerade ägaren.

En möjlighet du inte vill missa Denna salong erbjuder mer än bara en affär; den erbjuder en chans att fortsätta ett arv som har charmat Göteborgsinvånare i decennier. Oavsett om du är en driven entreprenör som söker ditt nästa projekt eller en erfaren stylist som drömmer om din egen salong, är Mr Todd en sällsynt pärla som väntar på sin nya ägare.

Kontakt:För mer information och för att boka ett besök, kontakta oss idag via formuläret. Missa inte chansen att äga en bit av Göteborgs historia och en framgångsrik framtid inom frisörbranschen.

MG

Mr Todd Göteborg

  Fråga Mäklaren

   MG

   Mr Todd Göteborg

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer