Medelhavsrestaurang oms 9 MSEK (ID: 1485)

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

5-10 Mkr

Prisidé

2,8 Mkr

Resultat

Vinst

Area

500 m2

Hyra

55000 kr/mån

Platser inomhus

140 st

Platser utomhus

100 st

Spriträttigheter

Ja

Beskrivning av Medelhavsrestaurang oms 9 MSEK (ID: 1485)

Välkommen till en fantastisk restaurang som erbjuder det bästa av medelhavsmat och klassiska rätter. Här kan du uppleva en kulinarisk resa som kombinerar smaker och dofter från det medelhavsinspirerade köket på ett unikt sätt.

Restaurangen sträcker sig över en yta på 500 kvadratmeter och har generösa öppettider från måndag till torsdag mellan 15:00 och 21:00, fredag mellan 15:00 och 22:00, lördag mellan 13:00 och 22:00 samt söndag mellan 13:00 och 21:00. Man kan erbjuda gästerna valet att sitta inomhus vid någon av 140 sittplatser inne eller njuta av maten utomhus vid någon av cirka 100 sittplatser.

Restaurangen har en årlig omsättning på cirka 9 miljoner kronor inklusive moms och är utrustad med två förråd och parkering som ingår i hyran på 55 000 kronor exklusive moms. Dessutom tar man inte ut någon avgift för uteservering. Man har ett långtidskontrakt för elavtalet som säkerställer en stabil och pålitlig elförsörjning.
Restaurangen har en bred dryckesmeny som innehåller ett stort utbud av öl och vin, med en försäljning på cirka 8–10 000 liter årligen. Restaurangen har drivits av samma ägare i tio år, vilket ger stor erfarenhet och kompetens i att skapa en utmärkt matupplevelse för våra gäster.

Om du vill uppleva det bästa av medelhavsmat och klassiska rätter med ett koncept som garanterar en matupplevelse som överträffar dina förväntningar, kontakta oss för att få veta mer om detta fantastiska tillfälle att köpa en framgångsrik och etablerad restaurang.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen