Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen

Företag inom Butik till salu i Västra Götaland

Visar 18
Bevaka sökningen
Lock
Funderar du på att sälja ditt företag?

Vi hjälper dig att hitta rätt företagsmäklare, få en värdering eller sälja direkt på Bolagsplatsen!

Kontakta mig

Butiker till salu i Västra Götaland: Köp eller sälj en Butik

Letar du efter en butik i Västra Götaland att köpa? Bolagsplatsen hjälper dig att köpa den perfekta butiken; Här hittar du flera butiker till salu i Västra Götaland . Alltifrån blomsterbutik, livsmedelsbutik, leksaksbutik, klädbutik, järnhandel, hälsokost, sportbutiker, bensinmack, heminredningsbutik samt flera godis- och spelbutiker och mycket mera! Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information med mera.

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att köpa eller sälja en butik i Västra Götaland efter dina krav. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget som passar dig tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Västra Götalands största marknadsplats för att köpa och sälja butiker. Läs gärna vår guide: Så bygger du ett framgångsrik detalhandelsföretag

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya butiker i Västra Götaland som passar dina kriterier kommer ut på marknaden. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt Nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.