Lönsamt event och marknadsföringsbolag med 20 000 medlemmar

location Södermalm - Hammarby Sjöstad - Stockholm - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - tjänsterInternetföretag (E-handel)Event, upplevelser & konferensTjänsteföretag

Grundat

2004

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Lönsamt event och marknadsföringsbolag med 20 000 medlemmar

Tillsammans med våra kunder arrangerar vi seminarier, konferenser, Executive events och marknadsför content i syfte att generera leads och nya kontakter åt våra kunder. Vårt nyhetsbrev når ut till 20 000 mottagare (våra medlemmar) och värdet för medlemmarna är att få inspiration och den senaste kunskapen. Aktiviteterna arrangeras i Norden och både online och fysiskt. Majoriteten av företagets 20 000 medlemmar är beslutsfattare. Genom att ingå i nätverket får man möta andra inom Marketing, Customer Experience, CRM, Sociala medier och e-commerce. Man får ta del av erfarenheter och kunskaper från experter och företag från en mängd olika branscher.

Företaget grundades 2004 och har varje år genererat vinst. Affärsidén är att hjälpa företag och organisationer att utveckla sitt marknads- och kundarbete för att öka värdet för företaget och kunden. Med ett personligt kostnadsfritt medlemskap erbjuder vi en plattform för att utveckla medlemmarna i sin yrkesroll och sitt företags marknads- och kundarbete. Även om vi är ett relativt litet företag består våra kunder av både stora internationella Tech bolag och ledande Svenska företag inom Bank, försäkring, Tele, Energi, Detaljhandel, Industrin och Travel & Entertainment.

Årsredovisning kan fås emot påskrivet Non Disclosure avtal.

MG

Mats Gustafsson

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren