Kiosk och gatukök med post, hyra 6 665! (ID: 1559)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

0,75 Mkr

Resultat

Vinst

Area

112 m2

Hyra

6665 kr/mån

Öppettider

8-20

Beskrivning av Kiosk och gatukök med post, hyra 6 665! (ID: 1559)

Kiosken är en väletablerad och populär kiosk som har varit en del av området i tolv framgångsrika år. Med en yta på imponerande 112 kvadratmeter erbjuder man ett omfattande utbud av varor och tjänster för att möta våra kunders behov. Man är strategiskt belägna inom Göteborgsområdet, endast 15 minuter från Göteborgs centrum. Detta gör att till det perfekta stoppet för de lokala invånarna och för de som passerar genom området. Obs, objektet ligger ensamt i området utan konkurrens.

Sortiment: ett brett utbud av sötsaker och snacks för alla smaker. Livsmedel: Nödvändiga dagligvaror och kvalitetsprodukter för din bekvämlighet. Frukt: Färska och saftiga frukter för en hälsosam livsstil. Café och Konditori: Njut av en kopp kaffe och läckra bakverk för en trevlig paus. Gatukök: Snabba och läckra alternativ för de som är på språng. Posttjänster: samarbetar med Postnord, Schenker och Bring för bekväm hantering av dina paket.

Faciliteter: yta om 112 kvadratmeter för att skapa en rymlig och trivsam atmosfär. Hyra: 6 665 kr inkl. moms per månad. Öppettider: måndag till söndag, 08:00 - 20:00. För de som drömmer om att starta en pizzeria finns möjligheten att baka pizza direkt i vår kiosklokal.

Pris: kiosken är till salu till priset av 750 000 SEK, men vi är öppna för bud.

Ensam i området i tolv år, vilket ger stabilitet och trovärdighet. Mångsidigt utbud för att möta olika behov. Bekvämt läge nära Göteborgs centrum. Möjlighet att utöka verksamheten genom att erbjuda pizzabakning. För mer information eller för att lämna ett bud, kontakta oss på Mäklarjouren.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen