Investeringsmöjlighet: Bli en del av Nordic Treasures framgångshistoria

location Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

HandelButik

Grundat

2015

Omsättning

4 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Investeringsmöjlighet: Bli en del av Nordic Treasures framgångshistoria

Sedan 2015 har Nordic Treasures skapat en unik och framgångsrik affärsmodell baserad på att hitta "gömda skatter" från nordiska märken och producenter och erbjuda dem till överkomliga priser.

Med en rymlig butik på 260m² i hjärtat av Malmö, har vi hittat ett framtidssäkert koncept för fysiska butiker inom modbranchen en tid av växande e-handel.

Genom att arbeta med utmärkt affärsförståelse har vi under de senaste 8 åren framgångsrikt förhandlat fram inköpsavtal till mycket konkurrenskraftiga priser. Detta har gjort att vi kan erbjuda priser i nivå med e-handeln, samtidigt som vi erbjuder den personliga servicen och omedelbara tillfredsställelsen av att ta hem sina favoritplagg direkt.

Trots marknadsutmaningar, inklusive pandemins påverkan, och inflation har Nordic Treasures fortsatt att visa en organisk tillväxt både i omsättning och vinst under de senaste fem åren. Med denna framgång i åtanke, känner vi nu att det är dags för Nordic Treasures 2.0.

Vi är övertygade om att storleken spelar roll inom modeindustrin, och för att vi ska kunna samarbeta med större varumärken och lägga större ordrar, behöver vi ytterligare kapital. Därför söker vi nu investerare alternativt en partner som kan bidra med kapital och kanske erfarenhet inom e-handel.

Vi erbjuder en möjlighet att köpa aktier/andelar i Nordic Treasures, och på så sätt bli en del av vår framgångsrika resa. För den rätta partnern, erbjuder vi inte bara en finansiell investering, utan en möjlighet att forma framtiden för ett blomstrande företag i hjärtat av den nordiska modeindustrin.

För att diskutera denna spännande möjlighet vidare, vänligen kontakta oss via formuläret!

CE

Casper Erichsen

  Fråga Mäklaren

   CE

   Casper Erichsen

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen