Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Inredningsföretag med stabila kunder

 • Möbler & inredningHandel
 • Plats: Sverige - Sekretess
 • Grundat: 2010
 • Omsättning: 20-50 Mkr
 • Anställda: 2-10 st
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Inredningsföretag med stabila kunder

Inredningsföretag som inreder alla typer av offentliga lokaler med fokus på kontorslokaler. Företaget kan erbjuda möbler från många olika leverantörer, allt från guldkorn till välkända märken.
Bland de fasta kunderna finns några stora väletablerade företag som gör återkommande beställningar. Företagets styrka är hög servicenivå, kundanpassade lösningar, samt att de finns och verkar lokalt nära kunderna.
Företaget har sin bas i Mellansverige, där de huserar i centralt belägna lokaler som är väl anpassade för verksamheten med showroom, kontorsdel och lager.
Bolaget som funnits i 10 år omsätter ca 20 miljoner. Det har haft en fin utveckling under resans gång. Ägaren börjar närma sig pensionsåldern och känner att han är redo att kliva av. För en intressent finns det möjlighet att överta hela eller större del av bolaget.
Det här bolaget passar för företag i liknande bransch som vill växa eller för den inredningsintresserade som drömmer om att ha något eget. Här finns ett färdigt koncept, kunskap, kontakter och kunder.

Denna försäljning sker under sekretess, för mer information ber vi er fylla i en sekretessförbindelse som finns att hämta under dokument.

Mikael Vestergård

Länia Västmanland
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Länia Västmanland
Denna företagsmäklare är medlem i:
Sveriges Företagsmäklares Riksförbund

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76364

  En sida av Corporate Classifieds AB