Hästsportbutik alternativt Butik

location Skellefteå - Västerbotten

Din intresseanmälan har skickats

SportartiklarHandel

Grundat

2018

Omsättning

2,5 Mkr

Anställda

0-2 st

Resultat

Vinst

Area

520 m2

Hyra

24999 kr/mån

Beskrivning av Hästsportbutik alternativt Butik

Har du drömt om att driva butik? Nu kan din dröm bli verklighet! Denna butik som har en butiksyta på runt 400 kvm har artiklar som i dagsläget riktar sig mot rid och travkunder, foder, hästtäcken, brodyr samt gravyr.

Butiken ligger strategiskt nära Skellefteåtravets stallbacke på södra sidan av staden med bra möjlighet för kunder att parkera gratis med både bil och större ekipage. På travet finns en veterinärklinik för både hästar och smådjur vilket gör att även dessa kunder passerar dagligen förbi butiken. Inredningen i butiken är ljus och fräsch och lokalen har högt i tak. Skellefteå är en stad i stor utveckling och expansion. Vi får nya invånare i princip varje dag.

Företaget har avtal med ett femtiotal leverantörer såsom Pikeur, Farming, Thors Traiding. One K, Emin, Finntack, Wahlstén, Ryttarkompaniet, Eldorado, Dogman, Waldhausen, Ekkia mm. Du slipper allt arbete med att upprätta en massa avtal och kan därför gå in och börja sälja från första dagen!
Om du skulle vilja så har säljaren möjlighet att jobba kvar under en övergångsperiod så att du hinner sätta dig in i den administrativa delen såsom bokföringssystemet, kassan, fakturering osv. Vi visar dig hur man med gravyrmaskinen kan göra fina skyltar till grimmor eller brickor till hundhalsband, namnskyltar osv. Säljaren har också möjlighet att låta brodyrmaskinen ingå i köpet och lära dig hur man broderar kepsar, schabrak, hästtäcken, hundtäcken, t-shirts osv. Egentligen är det mest fantasin som sätter gränser för vad man kan hitta på med en sådan maskin.

Vill du och har intresse av e-handel så kan du även utveckla den delen då flertalet kunder har efterfrågat en webbshop. Skulle du hellre vilja sälja andra varor än hästartiklar i butiken går det också bra. Det finns hyllor, ställningar och annan butiksinredning som är lämplig för flertalet olika inriktningar. Varuintaget är på markplan med stora portar. Tveka inte att höra av dig vid intresse. För rätt köpare finns möjlighet att diskutera vad som ska ingå i priset beroende på vad just du skulle vilja satsa på!

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren

   Telefon: Visa nummer