Hårsalong/barberare i Linné, nyrenoverad (ID: 1544)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,3 Mkr

Resultat

Vinst

Area

32 m2

Hyra

7849 kr/mån

Platser

3 st

Beskrivning av Hårsalong/barberare i Linné, nyrenoverad (ID: 1544)

Denna salong, strategiskt belägen på Linnégatan, är en pärla på 32 kvadratmeter som erbjuder stora möjligheter för dig som är intresserad av frisörbranschen. Med en hyra på endast 7 849 kr per månad exklusive moms är detta din chans att äga en verksamhet i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden. Tre bekväma stolar väntar på att ge kunderna en hårbehandling som de sent kommer att glömma. Öppettiderna är generösa, från kl. 10:00 till 18:00 måndag till fredag och kl. 11:00 till 17:00 på helgerna. Man har även ett separat schamponeringsområde.

Denna salong har genomgått en nylig renovering till ett värde av 100 000 kr och är i toppskick. Du behöver inte oroa dig för att göra några större investeringar direkt - allt är redan klart för dig att ta över och börja göra affärer från dag ett. Området runt Linnégatan är oerhört populärt, och det finns en hög efterfrågan på frisörsalonger. Du kommer att njuta av hög synlighet och ett ständigt strömmande flöde av potentiella kunder. Dessutom är denna salong också en barbershop. Det gör att du skiljer dig från mängden och attraherar en bredare kundkrets.

Salongen kan köpas antingen som en inkråmsaffär eller i bolagsform, vilket innebär att du får företaget och all utrustning som ingår i köpet. Det inkluderar de bekväma stolarna, det avkopplande schamponeringsområdet och all annan utrustning som finns i salongen.

Priset för denna fantastiska möjlighet är endast 300 000 kr, eller bästa bud. Om du är redo att ta steget in i frisörbranschen eller utöka din nuvarande verksamhet, så tveka inte att kontakta oss på Mäklarjouren. Vi ser fram emot att organisera en visning och diskutera alla detaljer kring detta spännande köp. Skynda dig, för en möjlighet som denna kommer inte att vara tillgänglig länge!

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      MA

      Michel Avide

      Mäklarjouren

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Stolt samarbetspartner till

        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen