Godisbutik med paketombud (ID: 1522)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

0,65 Mkr

Resultat

Vinst

Area

82 m2

Hyra

20500 kr/mån

Beskrivning av Godisbutik med paketombud (ID: 1522)

Välkommen till en spännande möjlighet att äga en välskött godisbutik i det pulserande hjärtat av Göteborg. Denna butik har allt du behöver för att fortsätta trivas och expandera inom denna bransch. Med en perfekt placering i närheten av både skolor, bostadsområden och affärer har denna butik redan en solid kundbas och är redo för nya ägare att fortsätta historien.

Utmärkt läge i Göteborg, nära 3 skolor, bostadsområden och affärscentra. Två år i framgångsrik drift, med ett väletablerat och lojalt kundunderlag. Ett omfattande sortiment som inkluderar allt från godis till tobaksprodukter och. Imponerande lagerhållning med över 800 varierande produkter för att tillgodose olika kunders preferenser. Butiken är ombud för DHL, Bring och Schenker, dock ej Postnord. Det finns också möjlighet att ha ATG. Hyran betalas av provisioner. Ytan är 82 kvm. Hyra: Endast 20 500 kr inkl. moms per månad, vilket ger dig en kostnadseffektiv möjlighet att bedriva verksamheten. Flexibla öppettider som är anpassade för att locka både vardagskunder och helgshoppare: vardagar: 10:00 - 20:00, helger: 10:00 - 21:00.

Strategiskt Läge: Ligger nära både skolor, bostäder och affärer, vilket ökar din synlighet och lockar kunder från olika målgrupper. Med två år av framgångsrik drift har butiken skapat en trogen kundbas som kan vara en stabil grund för din affärsframgång. Det breda utbudet öppnar upp för olika försäljningsmöjligheter.

Pris: för inkråm är priset 650 000 och för bolagsförsäljning är priset 1 200 000 kr.

Om du har drömt om att äga din egen godisbutik, eller om du redan har erfarenhet inom branschen och vill expandera, så är detta en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss idag för att lära dig mer och ta ett steg närmare att förverkliga dina affärsambitioner.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen