Frisörsalong med centralt läge, låg hyra (ID: 1428)

location Halmstad - Halland

Din intresseanmälan har skickats

FrisörsalongSkönhet & hälsa

Omsättning

1 Mkr

Prisidé

0,4 Mkr

Area

29 m2

Hyra

8705 kr/mån

Platser

2 st

Beskrivning av Frisörsalong med centralt läge, låg hyra (ID: 1428)

En välvårdad och fräsch frisörsalong i köpstarkt område i bästa läge mitt i Halmstad centrum. Samtliga inventarier är i gott skick. Det finns idag 2 frisörstolar och 2 platser för schamponering. Ökande omsättning igen efter pandemin, i dagsläget är dagskassan cirka 4 000 kr i genomsnitt. Man har ett ekologiskt koncept för hållbarhet.

Salongen är ljus med stora skyltfönster. Denna salong är mycket väletablerad, nuvarande ägaren har haft den sedan 2016, och med bra genomströmning av kunder tack vare sitt utmärkta läge. Ägaren vill nu sälja på grund av studier.

Ytorna på lokalen är fördelad enligt följande: 23 kvm butiksarea, med ytterligare ett arbetsrum om 6 kvm. I källaren finns lager om 28 kvm och toalett.

Hyra: endast 8 705 kr inkl. moms per månad.

Öppettider: ojämna veckor är det öppet måndag och ons-fre, jämna veckor måndag och ons-lör. Bra möjligheter att öka omsättningen med utökade öppettider då efterfråga på detta finns.

Pris: 400 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer