Frisörsalong med A-läge i Uppsala (ID: 1448)

location Uppsala - Uppsala

Din intresseanmälan har skickats

FrisörsalongSkönhet & hälsa

Omsättning

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

100 m2

Hyra

31700 kr/mån

Platser

6 st

Beskrivning av Frisörsalong med A-läge i Uppsala (ID: 1448)

En mycket välvårdad och fräsch frisörsalong i köpstarkt område mitt i Uppsala centrum. Utmärkt läge mitt i en galleria. Allt är byggt från grunden, designat och stylat. Verksamheten är välkänd och väl inarbetad, nuvarande ägaren har haft verksamheten i 12 år. Samtliga inventarier är i mycket gott skick. Det finns idag 6 frisörstolar, 2 platser för schamponering med massage. Bra omsättning med vinst varje år. I dagsläget är omsättningen cirka 250 000 kr per månad. Man har även ett extra rum som kan hyras ut för behandlingar inom naglar eller annan skönhetsvård.

Salongen är mycket ljus med stora skyltfönster. Denna salong är mycket väletablerad med hög genomströmning av kunder tack vare sitt utmärkta läge. Förutom ägaren själv har man idag 3 anställda i verksamheten.

Yta: 100 kvm.
Hyra: 31 700 kr exkl. moms per månad.

Öppettider: vardagar 10–19, lördag 10–15. Söndag stängt.

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer