Frisörsalong med A-läge i Linné (ID: 1468)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

FrisörsalongSkönhet & hälsaSkönhetssalongSkönhet & hälsa

Omsättning

1,2 Mkr

Prisidé

0,875 Mkr

Resultat

Vinst

Area

88 m2

Hyra

18678 kr/mån

Platser

7 st

Beskrivning av Frisörsalong med A-läge i Linné (ID: 1468)

En mycket välvårdad och fin frisörsalong belägen i Linné, i ett av Göteborgs köpstarkaste områden. Allt är byggt från grunden, designat och stylat. Det finns 7 frisörstolar och 3 platser för schamponering. Förutom salongsdelen har lokalen ytterligare 1 behandlingsrum och plats för nagelterapeut. Ägaren arbetar idag ensam i salongen, och hyr ut 2 stolar på heltid och 2 stolar på halvtid samt plats för nagelterapeut på heltid och behandlingsrummet på halvtid. Detta ger hyresintäkter på cirka 32 000 kr inkl. moms per månad.

Enorma utvecklingsmöjligheter då man kan utöka med mer hyresintäkter. Salongen är rymlig och ljus. Verksamheten har funnits sedan 2002 och nuvarande ägaren har haft den cirka 8 år. Denna salong är mycket etablerad. Många företag, skolor och många boende finns i närheten. Spårvagn/busshållplats finns också i närheten. Omsättningen har ökat för varje år sedan man öppnade. Verksamheten har haft stark utveckling med bra resultat.

Yta: cirka 88 kvadratmeter.
Omsättning: cirka 1,2 MSEK senaste räkenskapsår.
Hyra: 18 678 kr per månad, momsfritt.

Pris: 875 000 kr.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer